Σειρά iMEC

Σειρά iMEC

Η σειρά μόνιτορ iMEC της Mindray έχει σχεδιαστεί με βάση την πολυετή γνώση και εμπειρία στην παρακολούθηση ασθενών. Ενσωματώνει την διακεκριμένη τεχνολογία της Mindray με τον εργονομικό σχεδιασμό και την τελευταία λέξη στα ολοκληρωμένα κυκλώματα με αποτέλεσμα να παρέχει μεγάλη αξιοπιστία και καλές επιδόσεις.

Η φορητή του κατασκευή, εξοπλισμένη με εύκολη στη χρήση οθόνη αφής, πολύ ακριβείς λειτουργίες παρακολούθησης και ευέλικτες δυνατότητες συνδεσιμότητας καθιστούν το iMEC την βέλτιστη λύση στην παρακολούθηση ασθενών σε μονάδες ΜΑΦ αλλά και στα επείγοντα. Επιπρόσθετα, το iMEC είναι ένα μόνιτορ με «πράσινη συνείδηση» καθώς με την ειδική σχεδίαση του καταναλώνει 50% λιγότερη ενέργεια από τα συμβατικά μόνιτορ. Έτσι η μπαταρία του iMEC έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και η κατασκευή του δεν περιέχει ανεμιστήρα ψύξης με αποτέλεσμα να ενσωματώνεται αθόρυβα και οικονομικά στο περιβάλλον του νοσοκομείου.
Το νέο iMEC15 είναι ενσωματωμένο με ευκρινή οθόνη 15 ιντσών η οποία προσφέρει επι τόπου, άμεση και εύκολη παρακολούθηση των δεδομένων του ασθενούς. Ανάλογα με την διαμόρφωση του δύναται να είναι εξοπλισμένο με τα κάτωθι: 3/5/12-πολικό ECG, Resp, SpO2, αισθητήρες θερμοκρασίας, NIBP, 2 κανάλια IBP, EtCO2, μετρήσεις καρδιακής παροχής (C.O.) και συνεργάζεται με την μονάδα μέτρησης πολλαπλών αερίων (Multi-Gas) της Mindray