BeneHeart D6

BeneHeart D6

O BeneHeart D6 της MindRay είναι ένας επαγγελματικός διφασικός απινιδωτής - μόνιτορ ο οποίος μπορεί να καλύψει τις κλινικές ανάγκες οποιουδήποτε νοσοκομείου.

Το μοντέλο BeneHeart D6 διαθέτει έγχρωμη TFT οθόνη 8.4” ιντσών, τεσσάρων κυματομορφών και την πρωτοποριακή διφασική τεχνολογία IndAC. Διαθέτει, επίσης, εξωτερικά paddles τα οποία εύκολα μετατρέπονται από ενηλίκων σε παιδιατρικά, αφαιρώντας απλά την εξωτερική τους επιφάνεια.

Με την εργονομική και στιβαρή του σχεδίαση και την εξελιγμένη τεχνολογία του ο D6 μπορεί να ανταπεξέλθει άριστα ακόμα και στα πιο απαιτητικά κλινικά και νοσοκομειακά περιβάλλοντα. Ενσωματώνει την παρακολούθηση των πιο βασικών ζωτικών παραμέτρων καταργώντας έτσι την ανάγκη για ξεχωριστή μονάδα παρακολούθησης.

Ο BeneHeart D6 είναι κατάλληλος για τοποθέτηση σε ασθενοφόρα αλλά και στο εξωτερικό περιβάλλον καθώς διαθέτει προστασία από υγρά και στερεά IP44 και καλύπτει τα πρότυπα για χρήση σε ασθενοφόρα (ISO 9919 & EN 1789)

Η φορητή θήκη στην οποία φυλάσσεται ενισχύει την προστασία του από τυχόν συγκρούσεις και παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον εξαρτημάτων.

Η μπαταρία φορτίζεται εύκολα μέσα στο όχημα ενώ η δεύτερη μπαταρία που διαθέτει εξασφαλίζει τον διπλάσιο χρόνο λειτουργίας.

Το επιτόπιο ηλεκτροκαρδιογράφημα που μπορεί να εκτυπώσει ο D6 παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης διάγνωσης στον χρήστη. Η πληροφορία αυτή μπορεί να σταλεί στο νοσοκομείο για την κατάλληλη προετοιμασία του προσωπικού εν αναμονή του ασθενούς.

Επίσης, εντός του νοσοκομείου με τον D6 η μεταφορά του ασθενούς είναι πλέον εύκολη. Τα πολυλειτουργικά pads τόσο της απινίδωσης όσο και του μη-επεμβατικού βηματοδότη επιτρέπουν την γρήγορη θεραπεία των ασθενών κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο από την χρονοβόρα αντικατάσταση εξαρτημάτων.

  • Έγχρωμη TFT οθόνη 8.4” ιντσών
  • Ενεργειακή απόδοση 1-360J.
  • Πολύ γρήγορους χρόνους φόρτισης της ενέργειας.
  • Ενισχυτές μέτρησης Ηλεκτροκαρδιογραφήματος ECG  3 έως και 12 απαγωγών & καρδιακού ρυθμού HR.
  • Σύστημα αυτόματης λειτουργίας με φωνητικές οδηγίες (AED).
  • Πρόγραμμα αυτόματης ρύθμισης ορίων συναγερμών, με διαχωρισμό φυσιολογικών και τεχνικών συναγερμών και διαχωρισμό προτεραιοτήτων.
  • Ενσωματωμένες μπαταρίες Λιθίου για 5 ώρες αυτονομίας για συνεχή παρακολούθηση του ασθενούς, 100 απινιδώσεις και 3 ώρες βηματοδότησης.