Συμπυκνωτές Οξυγόνου

Συμπυκνωτές Οξυγόνου

Συμπυκνωτής οξυγόνου για παροχή οξυγόνου σταθερής ροής έως 5 lt το λεπτό.

Συσκευή οξυγονοθεραπείας για χρήση κατ’ οίκον.

 

Το οξυγόνο είναι απαραίτητο για την λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού, βρίσκεται σε συγκέντρωση 21% στον αέρα που αναπνέουμε και εισέρχεται μέσω των κυψελίδων πνευμόνων στο αίμα. Σε κάποιες περιπτώσεις, λόγω συγκεκριμένων παθήσεων το οξυγόνο που εισέρχεται στο αίμα δεν επαρκεί για την καλή λειτουργία του οργανισμού με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε μεγαλύτερη περιεκτικότητα οξυγόνου στον αέρα που αναπνέουμε.Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε συμπυκνωτή οξυγόνου για να μας καλύψει την έλλειψη αυτή.

 

Οι συμπυκνωτές είναι συσκευές που παρέχουν σταθερή ροή οξυγόνου έως και 5 lt ανά λεπτό, καθαρότητας μεγαλύτερης από 96% έως και 5 lt ανά λεπτό. Λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα και είναι αθόρυβοι έτσι δεν δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα και ενσωματώνονται εύκολα στην οικία σας.

 

Η εταιρία μας προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες ενοικίασης συμπυκνωτών με άμεση 24ωρη τεχνική υποστήριξη για να είσαστε πάντα σίγουροι και ασφαλείς για την απρόσκοπτη λειτουργία του μηχανήματός σας.

Είμαστε συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ για εκτέλεση συνταγών.

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε είμαστε στη διάθεση σας

Επικοινωνήστε μαζί μας!

• Πολύ ανθεκτική κατασκευή με τροχούς για εύκολη μεταφορά εντός του σπιτιού.
• Η πράσινη λυχνία LED δείχνει ότι η ισχύς είναι ενεργοποιημένη και είναι έτοιμη για την παροχή αέρα εμπλουτισμένο με οξυγόνο
• Διαθέτει οπτικό και ακουστικό συναγερμό που ενεργοποιείται (αναβοσβήνει με κόκκινο φως και ήχο) σε περίπτωση προβλήματος.
• Μέση κατανάλωση ρεύματος: 330W
• Συγκέντρωση χορηγουμένου οξυγόνου: >93% στα 5 lt/min
• Ροή: 0.125 – 5 lt/min
• Θόρυβος κατά την λειτουργία: 45 dB