Σειρά iMEC

Σειρά iMEC

Η σειρά μόνιτορ iMEC της Mindray, εχει σχεδιαστεί με βάση την πολυετή γνώση και εμπειρία στην παρακολούθηση ασθενών. Ενσωματώνει την διακεκριμένη τεχνολογία της Mindray, με τον εργονομικό σχεδιασμό και την τελευταία λέξη στα ολοκληρωμένα κυκλώματα, με αποτέλεσμα να παρέχει μεγάλη αξιοπιστία και καλές επιδώσεις.

Η φορητή του κατασκευή, εξοπλισμένη, με εύκολη στη χρήση οθόνη αφής, πολύ ακριβείς λειτουργείες παρακολούθησης και ευέλικτες δυνατότητες συνδεσιμότητας καθιστούν το iMEC την βέλτιστη λύση στην παρακολούθηση ασθενών σε μονάδες ΜΑΦ αλλά και στα επείγοντα. Επιπρόσθετα το iMEC είναι ένα μόνιτορ με «πράσινη συνείδηση» καθώς με ειδική σχεδίαση του καταναλώνει 50% λιγότερη ενέργεια από τα συμβατικά μόνιτορ. Έτσι το iMEC έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και η κατασκευή του δεν περιέχει ανεμιστήρα ψύξης με αποτέλεσμα να ενσωματώνεται αθόρυβα και οικονομικά στο περιβάλλον του νοσοκομείου.
Το νέο iMEC15, είναι ενσωματωμένο με ευκρινή οθόνη 15 ιντσών η οποία προσφέρει επι τόπου, άμεση και εύκολη παρακολούθηση των δεδομένων του ασθενούς. Ανάλογα με την διαμόρφωση του δύναται να είναι εξοπλισμένο με τα κάτωθι: 3/5/12-πολικό ECG, Resp, SpO2, αισθητήρες θερμοκρασίας, NIBP, 2 κανάλια IBP, EtCO2, μετρήσεις καρδιακής παροχής (C.O.) και συνεργάζεται με την μονάδα μέτρησης πολλαπλών αερίων (Multi-Gas) της Mindray